Back to School Assembly Schedule

Thursday, Sep 12, 2024

Period	Start Time	End Time	Length
O Hour	6:35	7:15	40 min.
Staff Collaboration (Thurs.)	7:15	8:05	50 min.
Warning Bell	8:10		
1 st Period SOPHOMORE CLASS MTG	8:15	9:00	45 min.
2 nd Period SENIOR CLASS MTG	9:05	9:50	45 min.
3 rd Period JUNIOR CLASS MTG	9:55	10:40	45 min.
FIRST LUNCH	10:40	11:10	30 min.
4 th Period	11:15	12:00	45 min.
4 th Period	10:45	11:30	45
SECOND LUNCH	11:30	12:00	30
5 [™] Period	12:05	12:50	45
Assembly	12:55	1:25	30
6 th Period	1:30	2:15	45
Passing/Buses	2:15	2:25	10
Building closes daily at 2:45 PM unless students are in a supervised club/activity/sport			